Jocuri aparate cu mafia criminal de amuzante

Împuşcă gratis jocuri de aparate cu mafia online

Păstrează pariurile „în familie” cu jocuri aparate cu mafia online! Pentru tine nu există nicio taxă sau risc să devii naș pentru o zi în aceste jocuri cu gangsteri și mercenari mafioți. Costume rafinate din trei piese, pălării și pantofi negri reprezintă uniforma din aceste aparate, care ne amintesc de era filmelor alb-negru cu automobile de colecție și telefoane de modă veche.

Pistoale, mitraliere, cutii de metal sunt doar câteva dintre armele din care membrii mafioți își puteau alege, când se băteau cu alte clanuri pe străzi sau când cereau taxele de protecție. Vinurile rafinate, trabucurile scumpe și delicioasă mâncare italiană se găsesc, de asemenea, în meniu, ca de altfel și seifuri pline cu bancnote valorând milioane – „porția ta de plăcintă”, cum spune un lider mafiot.

Afundă-te și mai adânc și ai putea să te trezești față în față cu Cosa Nostra, periculoasa mafie siciliană. Rolele sunt acoperite cu fețele unor băiețași duri, superbelor amante ale gangsterilor și ale ofițerilor de poliție care încearcă să mențină pacea și să distrugă clanurile. Singura întrebare care mai ramane… tu de partea cui ești? Există o singură cale prin care poți afla. Experimentează adrenalina criminală a unui câștig mare cu noul nostru joc aparate cu mafia!

1
99