Jocuri Keno

Keno este unul dintre cele mai populare jocuri din lume, care este jucat în întreaga lume de oameni de toate vârstele. Motivul pentru care Keno a atras atât de mulți jucători este că combină plăcerea tradițională a bingoului cu emoția pură a loteriei. Cu Keno, ai șansele să câștigi mult mai des decât la loterie și ai șansa să câștigi unele dintre cele mai mari jackpot-uri online doar cu o investiție minusculă. De asemenea, este un joc simplu de jucat, care nu necesită niciun fel de strategii reale de joc – selectați doar numerele dvs. și apoi sperați la acel câștig mare. Jocul keno este un joc care induce adrenalina a devenit atât de popular încât furnizorii de jocuri de top cum ar fi Playtech, Microgaming, Amaya, Sheriff și Betsoft pentru a numi câteva, au scos la iveală propriile variante interesante ale jocului Keno. Mai mult, puteți juca toate aceste jocuri gratuite Keno pe site-ul nostru. Puteți încerca toate aceste jocuri gratuite Keno fără restricții sau restricții pentru a găsi jocurile Keno care vă plac cel mai mult.

Cât de fiabil este gratuit Keno online

Când te joci la o sală Keno din țară, numerele Keno sunt generate în mod normal de bilele numerotate, care sunt aruncate la întâmplare din mașina Keno. Într-un mod similar, jocurile Keno gratuite online folosesc un software care este cunoscut ca generator de numere aleatorii (RNG) și acesta este folosit de furnizorii noștri de jocuri. Acest software (RNG) este controlat strict de regulatori independenți și garantează că nivelurile de plată oferite de furnizorii noștri de jocuri sunt adevărate. Mai mult, toate site-urile cazinourilor pe care vă recomandăm să le jucați după ce ați jucat jocurile noastre gratuite Keno, sunt de asemenea de încredere și au fost verificate de către autoritățile de reglementare oficiale independente de jocuri. Toate jocurile noastre gratuite Keno joacă instantaneu în browser fără a fi nevoie să descarci niciun software. Și puteți juca în anonimat complet, deoarece nu este necesar să vă înregistrați pentru a juca pe site-ul nostru gratuit.

Cum se joacă jocul keno

Jocurile Keno gratuite sunt foarte ușor de jucat. În mod normal, vi se prezintă o carte cu numărul 1 până la 80 și este aranjat în 8 rânduri cu 10 numere pe fiecare. Jucătorii au voie să marcheze numerele de pe cartea de joc Keno gratuită în funcție de dorința și strategia proprie. Cele mai multe cazinouri online vor permite jucătorilor să marcheze 10, 12, 15 sau chiar 20 de numere. Numerele pe care le aleg jucătorii vor fi numerele pe care vor paria. Odată ce numerele de pe cartea de joc Keno gratuită sunt marcate, pariul dvs. va fi trimis. Apoi vor apărea numere generate la întâmplare și dacă sunt trase numere marcate de jucător, jucătorul va fi plătit. Cu cât mai multe numere veți ghici corect, cu atât va fi mai mare câștigul dvs.

Diferitele tipuri de bilete Keno

Există mai multe opțiuni pe care le puteți utiliza în timp ce alegeți un bilet și jucați acest joc gratuit online Keno. Cel mai simplu și mai simplu este biletul drept, pe care puteți marca orice număr pe care doriți să-l plasați. Aveți voie să marcați până la 15 numere pe un singur bilet drept și puteți aștepta șanse bune de câștig. Biletul multi-joc poate fi folosit de mai multe ori și este potrivit pentru jucătorii care cred în combinația lor câștigătoare și ar dori să se lipească de el pentru un anumit număr de jocuri. Biletul de sus sau de jos și biletul din stânga sau dreapta vă permite să alegeți ce jumătăți ale biletului veți juca. Cu toate acestea, în majoritatea cazinourilor online, veți fi plătit dacă atingeți mai mult de 11 numere, deoarece acest tip de bilet vă permite să marcați până la 40 de numere simultan. Există, de asemenea, alte câteva variante ale biletelor, cum ar fi biletul Way, biletul Edge și așa mai departe.

Alegerea jocului și software-ului potrivit

Există o varietate de versiuni de jocuri Keno online gratuite ale jocului original Keno și nici o versiune de joc Keno gratuită nu este mai bună decât alta, întrucât este doar o preferință – trebuie doar să alegi jocul gratuit Keno sau jocurile de care te bucuri cel mai mult. De exemplu, în timp ce unele jocuri keno gratuite vă vor permite să marcați până la 15 locuri, acestea vă vor permite, de asemenea, să marcați 10 puncte sau mai puțin. Aceasta nu este doar o problemă de alegere și gust, ci este și o problemă a strategiei gratuite de jocuri Keno, deoarece jucătorul care a marcat 7 locuri va juca cu un tabel de remunerație diferit de cel care a marcat 13 locuri. Asigurați-vă că comparați tabelele de plată oferite de diferiți dezvoltatori de software pentru a compara numărul minim de accesări corecte necesare pentru un plată. În timp ce unele jocuri keno gratuite necesită minimum 3 accesări corecte pentru o plată, altele pot necesita 5 sau chiar 7.

Rădăcinile istorice ale jocului

În timp ce cuvântul „keno” poate părea că are rădăcini franceze sau chiar latine, majoritatea cercetătorilor sugerează că acest joc a fost dezvoltat în China. Ca atare, se crede că Cheung Leung, care a condus dinastia Han în urmă cu aproximativ 3.000 de ani, avea nevoie disperată de bani. Întrucât oamenii erau deja suprasolicitați și dinastia era în război, Cheung Leung a gândit ideea unei loterii pentru a strânge banii pentru buget. Noul joc al loteriei a primit numele de Keno și a devenit destul de popular în China și în întreaga lume după mai multe modificări. Jocul inițial s-a jucat cu 120 de caractere chinezești și a fost numit „lotul chinezilor”, ca atare, nu era potrivit pentru civilizațiile occidentale, de aceea, când imigranții chinezi au adus jocul pe țărmurile nord-americane, iar personajele chineze au fost înlocuite cu numere, iar cantitatea lor totală a fost redusă la 80.

Epoca modernă a jocului Keno

Când jocurile de noroc au fost legalizate în Nevada, loteriile erau încă interzise, ​​iar jocul a fost numit „korse de curse de curse” pentru a face să pară un joc de curse și nu de loterie. După legalizarea loteriei, multe cazinouri au schimbat numele jocului pe „keno”. Cu toate acestea, în unele cazinouri mai puteți găsi „keno de curse de curse”. În perioada de Internet, jocul s-a mutat online și a devenit unul dintre cele mai populare jocuri online gratuite de cazino, care l-au pus la dispoziția jucătorilor din întreaga lume. Instant keno online oferă aceeași experiență pozitivă de joc, bucurie și emoție ca keno-ul real oferit în oricare dintre cazinourile terestre fără cheltuielile pe care le-ați suporta dacă ar juca acest joc la cazinou terestru pentru bani.