Blackjack Jocuri

Blackjack este, fără îndoială, cel mai jucat joc de cărți de cazino din toate cazinourile și cluburile terestre. Este un joc ușor de jucat și este favorizat de jucătorii care preferă un joc de cărți la cazinou care necesită mai mult decât doar noroc. Blackjack în cazinourile terestre este un joc care necesită o memorie excelentă, precum și abilități matematice. Întrucât în cazinourile terestre cele patru punți sau șase punți de cărți nu sunt remaniate după fiecare mână. Deci, cei care își pot aminti cărțile care au fost jucate și au abilități matematice pentru a calcula șansele valorii următoare a cărții, au un avantaj lucrativ. Mai mult, blackjack și variațiile sale pot fi jucate acum la cazinourile online. Mai mult, puteți juca pentru jocuri gratuite de blackjack și alte jocuri de cazino de pe site-ul nostru, fără să fie nevoie să vă înregistrați.

Practicați o selecție excelentă de jocuri gratuite de blackjack

Pe site-ul nostru, puteți alege dintr-o gamă variată de jocuri de blackjack gratuite de top , inclusiv cele mai populare versiuni ale acestor jocuri gratuite de blackjack, cum ar fi blackjack american gratuit, blackjack european, blackjack Switch, Super 7 blackjack , blackjack progresiv, Pontoon, 21 duel, predare blackjack, blackjack norocos și așa mai departe. Ani de analize realizate de mari matematicieni au arătat că, dacă jocul de blackjack este jucat corect, marginea casei sale este una dintre cele mai joase dintre toate jocurile de cazino. Există chiar și diagrame care calculează cea mai bună strategie de pariere pentru a vă ajuta să câștigați. Cu toate acestea, este nevoie doar de practică și mai multă practică pentru a fi un bun jucător de blackjack. Și pe site-ul nostru, puteți practica gratuit blackjack-ul și variațiile sale, fără limite sau restricții și într-un anonimat complet.

Blackjack american gratuit

Blackjack-ul american gratuit care se joacă instantaneu în browser este un popular joc video gratuit de blackjack care poate fi jucat pe site-ul nostru. Se joacă în general cu șase pachete de cărți care sunt remaniate după fiecare rundă. Principala diferență între blackjack-ul video american gratuit și blackjack-ul european gratuit este că dealerul primește un card suplimentar care se orientează în jos. Jucătorii au voie să împartă mâna, să se dubleze, să asigure sau să stea. Și dacă nu sunteți sigur, ce mișcare să faceți, în unele dintre jocurile de blackjack gratuite, dealerul va face sugestii utile, cum ar fi în Blackjack-ul american gratuit Betsoft. În acest joc, din când în când dealerul vă va sugera următoarea dvs. mișcare, oferindu-vă îndrumarea pe care o puteți căuta. Jocul online american blackjack gratuit are și opțiunea de a paria și reîncepe jocul, permițându-vă să îți corectezi greșelile.

Blackjack european gratuit

Blackjack european gratuit pe care îl puteți juca aici fără descărcare este la fel de popular ca online american blackjack gratuit – acestea sunt cele mai frecvent jucate jocuri gratuite de blackjack. Online blackjack-ul european gratuit este de asemenea jucat în general cu șase punți de 52 de cărți, care sunt remaniate după fiecare mână. Singura diferență în versiunile video online este aceea că dealerul de computer face două cărți în fața jucătorilor, inclusiv o carte în față la dealer. În blackjack-ul american, dealer-ul primește o altă carte, care este cu fața în jos. Dacă dealerul are un As pe primul său card, jucătorul poate avea o asigurare înainte de a se împărți sau dubla. Ceea ce este important să ne amintim în blackjack-ul european gratuit este că dealerul trebuie să stea dacă are 17 puncte și trebuie să atragă dacă are 16 puncte. În plus, jucătorul este permis să se dubleze numai dacă valorile cărții sunt 9, 10 sau 11.

Blackjack Schimbă o alternativă interesantă

Dacă sunteți în căutarea unei alternative interesante la jocurile clasice gratuite europene și americane de blackjack , atunci trebuie să încercați comutatorul de blackjack gratuit. În comutatorul de blackjack gratuit, jucătorului i se oferă două mâini și i se permite să schimbe cărțile superioare ale fiecărei mâini pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig. Această oportunitate interesantă de a paria pe două mâini și a schimba cărțile de top vă permite să primiți o margine peste casă și vă crește cotele câștigătoare, având în vedere că urmați strategia de bază pentru a juca jocul online de cărți de blackjack. De asemenea, dealerul are un avantaj, întrucât 22 nu este considerat un bust, ci este o apăsare împotriva mâinilor, cu excepția blackjack-ului. Cu toate acestea, având în vedere că vi se oferă două mâini în acest joc online gratuit de blackjack, șansele dvs. de câștig se dublează automat.

Evaluarea cărților în blackjack

Valorile cărții se aplică jocului de blackjack gratuit, așa cum se întâmplă în jocul echivalent al cazinoului. Și aceste cărți din cărțile de joc online gratuite de blackjack au următoarele valori: toate cărțile de la 2 la 9 merită valoare nominală; toate cele 10, Jacks, Queens și Kings sunt în valoare de 10 puncte, în timp ce un As poate fi numărat fie ca 1 sau 11, în funcție de alegerea jucătorului. De exemplu, mâna inițială este un Ace și 5. Dacă alegeți să vă opriți, atunci totalul dvs. va fi de 16. Puteți, totuși, să continuați și să desenați o a treia carte. Să presupunem că este 4. Atunci veți avea un As, 5 și 4. Astfel, mâna dvs. va totaliza 20 și șansele dvs. de a câștiga jocul sunt destul de mari.

Reguli de bază ale blackjack

Aceleași reguli se aplică online blackjack-ului gratuit, așa cum se întâmplă la mesele din cazinourile terestre. După ce dealerul i-a distribuit două cărți jucătorului și lui, jucătorul trebuie să decidă dacă dorește să stea, să lovească, să se despartă sau să se dubleze. După ce jucătorul decide să stea în picioare, dealerul își va deschide a doua carte și va lua decizia sa. Distribuitorul este însă obligat de reguli. Dacă are 17 puncte sau mai mult, trebuie să stea. Dacă are 16 puncte sau mai puțin, trebuie să lovească. Când dealerul decide să stea în picioare, mâna jucătorului și mâna dealerului sunt comparate și mâna cu valoarea mai mare câștigă. Este important să vă amintiți că dacă obțineți 21 de puncte cu primele două cărți, veți obține un „blackjack” sau un câștig automat. Cea mai bună modalitate de a vă aminti aceste reguli este practicarea acestor jocuri gratuite de blackjack.

Opțiuni populare de joc în blackjack

Dacă primele două cărți au aceeași valoare, vi se permite „Divizare”, ceea ce înseamnă că puteți împărți cărțile și să vă jucați cu două mâini diferite. Ar trebui să „stați în picioare” dacă nu doriți mai multe cărți și sunteți mulțumit de mâna dvs. sau nu doriți să riscați și să vă jucați. Pe de altă parte, dacă doriți să luați încă o carte, ar trebui să „loviți”. Ai voie să lovești de câte ori dorești până când stai în picioare sau te lași. Există, de asemenea, o opțiune de a dubla pariul inițial, dar dacă doriți să „dublați”, veți primi încă o carte și va trebui să stați imediat după aceea. În timp ce alegi ce opțiune să folosești, ar trebui să-ți amintești că este posibil să te schiți, ceea ce înseamnă să treci peste 21 de puncte și să pierzi pariul. Puteți testa toate aceste opțiuni fără riscuri în jocurile noastre gratuite de blackjack pe site-ul nostru.

Origini ale jocului blackjack

Originea jocului de cărți cu blackjack nu este cunoscută. Unii cercetători sugerează că acest joc a fost inventat pe vremea Imperiului Roman. Romanii au favorizat jocurile de noroc în toate versiunile și formatele, inclusiv jocul care a fost jucat folosind blocuri de lemn cu diferite numere sculptate pe ele. Alți cercetători sugerează că acest joc a fost menționat pentru prima dată ca „ventiuna” (care înseamnă douăzeci și unu în spaniolă) într-unul dintre romanele scrise de Miguel de Cervantes, renumit pentru cartea sa „Don Quijote”. Un al treilea grup de cercetători susține că blackjack-ul are origini franceze. În special, jocul „Vingt-et-Un” (care se ridică la douăzeci și unu în franceză) a fost destul de popular în cazinourile franceze din secolul al XVII-lea. În ciuda controverselor din jurul originilor sale, blackjack-ul a continuat să rămână popular în rândul jucătorilor de-a lungul deceniilor.

Dezvoltarea ulterioară a jocurilor de blackjack

Coloniștii francezi au adus „Vingt-et-Un” în America de Nord, unde jocul a devenit destul de popular. Succesul suplimentar al acestui joc în Statele Unite poate fi atribuit în mare măsură statului Nevada. După legalizarea jocurilor de noroc din 1931, cazinourile din Nevada au oferit plăți mari de bonusuri pentru a stimula vizitatorii cazinourilor să joace jocul. În special, un bonus de zece la unu a fost oferit jucătorilor care au avut norocul să aibă un As de Spade și fie Jack of Clubs, fie Jack of Spades pe mână. O astfel de mână a fost numită „blackjack”, iar această poreclă a devenit în cele din urmă un nume oficial al jocului. Deși acest bonus a fost destul de curând întrerupt de cazinouri, acest nume a rămas.