Jocuri Bingo

Jocul de bingo a fost întotdeauna un joc popular care a fost jucat adesea de generațiile mai vechi la sălile de bingo, iar jocul a fost folosit de biserici și organizații de caritate pentru a strânge bani. Adesea, banii premiați în multe săli de bingo pe teren au fost, în general, scăzute și, împreună cu imaginea sa, nu a atras generațiile tinere să-l joace. Cu toate acestea, odată cu introducerea furnizorilor de jocuri de cazino lider pe internet, cum ar fi Net Entertainment, Playtech și Quickfire , au adus bingo-ul online într-o varietate de teme interesante și variații palpitante de joc care atrag jucători de toate vârstele din întreaga lume glob. În plus, puteți juca aceste noi și interesante jocuri de bingo pe site-ul nostru gratuit și fără a vă înscrie. Aceste ultime jocuri de bingo gratuite de ultimă generație se pot juca acum din confortul propriilor case. Și să nu uiți marile jackpot-uri care vor fi câștigate la cazinourile online, dacă decideți să jucați bingo pe bani reali după ce ați practicat jocurile aici gratuit.

De ce să joci gratuit bingo online

După cum am menționat, jocurile de bingo online nu mai intră doar în jocul standard clasic de bingo. Aceste jocuri gratuite de bingo vin acum în variante interesante, care necesită strategii de joc pentru a maximiza câștigurile și premiile. De exemplu, în unele dintre jocuri, poate doriți să creșteți cantitatea din ceea ce ați câștigat deja, achiziționând alte bile de bingo pentru a vedea dacă puteți obține mai multe numere pentru a câștiga mai mult. Acest lucru necesită desigur o mică strategie de joc pentru a lua această decizie. Unele dintre celelalte jocuri gratuite de bingo vin cu alte caracteristici interesante, care trebuie învățate și înțelese pentru a fi sigur că obțineți la maxim jocul dvs. Așadar, practicând jocurile gratuite de bingo de pe site-ul nostru vă oferă posibilitatea de a învăța toate aceste caracteristici și de a câștiga posibilități înainte de a decide dacă doriți să jucați aceleași jocuri pe bani reali la un cazinou online.

Cum se joacă bingo online

Bingo gratuit online clasic, la fel ca omologul său tradițional, este un joc de noroc și șansă care necesită abilități minime din partea jucătorilor. Pur și simplu potriviți numerele apelate de pe cartea dvs. de bingo și căutați modelele câștigătoare permise de o anumită versiune a jocului gratuit de bingo. Casa completă în bingo gratuit câștigă jackpotul și tot ce trebuie să faci este să acoperi toate numerele de pe cardul tău de bingo. Toți furnizorii de programe de jocuri gratuite de bingo recomandate de CasinoGames77 folosesc programe de încredere și un generator de numere aleatoare care asigură că numerele sunt apelate la întâmplare. De asemenea, majoritatea cazinourilor online vor clipi numerele apelate pe ecran sau le vor acoperi automat, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa numărului sau la acoperirea unui număr greșit. Joacă gratuit bingo instantaneu online fără descărcare și joacă complet anonim, fără limite sau restricții.

Cele mai populare jocuri gratuite de bingo online

Dacă sunteți fan al jocurilor clasice de bingo, atunci puteți juca versiunile gratuite gratuite de bingo, cum ar fi bingo gratuit cu 90 de minge și gratuit 75 de bingo cu bile online. În timp ce jocul gratuit de 90 de bingo cu bile este cel mai popular joc din Marea Britanie și Australia, bingo gratuit cu 75 de minge este jocul mai popular în rândul fanilor americanilor de bingo. Pentru cei care sunt în căutarea unui ritm mai rapid, există jocuri gratuite de bingo cu 30 de mingi care aduc emoția la un nivel cu totul nou. Dacă îți place să lucrezi ca echipă și să ai mai mulți prieteni, atunci uită-te să joci gratuit Team Bingo online fără depunere. Team Bingo vă permite să vă jucați împreună cu prietenii dvs., recreând mediul bun în sala de bingo vechi, în confortul propriei case. Jocurile de bingo de mai sus sunt doar un exemplu al câtorva tipuri cele mai populare, deoarece versiunile noi și îmbunătățite ale jocurilor de bingo online sunt dezvoltate și introduse în fiecare zi.

Joacă gratuit 90 ball bingo online

Online 90 bingo gratuit cu bile este un joc de bingo fără înregistrare în care sunt folosite cărți de bingo cu 15 numere, 3 rânduri și 9 coloane. Această versiune a unui bingo online fără înregistrare este destul de populară în Marea Britanie și Australia. În această versiune a jocului de bingo online, numerele de bilă rulează de la 1 la 90. Fiecare rând de cărți bingo conține 5 numere selectate la întâmplare și fiecare coloană afișează 10 numere. În bingo gratuit cu 90 de minge online fără înscriere, există 3 combinații câștigătoare: o linie orizontală completată, două linii orizontale completate și o casă completă (carte de bingo completată). Fiecare combinație câștigătoare este răsplătită cu un premiu, cu casa completă punctând jackpotul.

Joacă 75 de minge cu bingo online

Online 75 bingo cu bile online este versiunea americană a bingo-ului. Ca atare, această versiune a unui bingo online gratuit diferă de jocul gratuit de 90 bingo cu bile din mai multe motive. În primul rând, numărul de bile este mai mic (75 în loc de 90). În al doilea rând, clasificarea combinațiilor câștigătoare este destul de diferită. În al treilea rând, compoziția cărții de bingo este diferită. Fiecare carte de bingo are 5 rânduri și 5 coloane cu 24 de numere alese aleatoriu. În plus, coloanele sunt etichetate cu litere care se combină pentru a forma cuvântul BINGO (adică prima coloană este etichetată cu litera B, a doua cu litera I și așa mai departe). Drept urmare, fiecare bilă este numită prin literă și număr. Deoarece nu există modele de câștig fixe, fiecare carte de joc de bingo gratuit va afișa pe ecran combinația câștigătoare de numere pentru a-i ajuta pe jucători.

Joacă 30 de minge cu bingo online

Jocuri rapide, rezultate mai rapide și mai rapide jackpot-uri sunt caracteristicile cheie ale jocului gratuit de 30 de bingo online fără descărcare. Popularitatea acestui joc fără bingo online fără înregistrare continuă să crească în fiecare zi, deoarece durează mai puțin timp pentru a juca și oferă dublă adrenalină fiecărui jucător. Există doar 30 de bile, numerotate de la 1 la 30, iar versiunea populară a unui bingo online fără bani reali este denumită uneori un bingo online rapid de viteză. Fiecare carte de bingo are 3 rânduri și 3 coloane cu 9 numere alese aleatoriu. În mod obișnuit, jocul gratuit de 30 de bingo online necesită o casă completă pentru a câștiga jocul, cu toate acestea, unele cazinouri online oferă, de asemenea, o linie după rând, modele de câștig, pentru a adăuga mai multă emoție și distracție jocului.

Joacă 80 de minge cu bingo online

Bingo-ul cu 80 bile online este încă o opțiune excelentă disponibilă tuturor fanilor bingo După cum se poate observa din nume, această versiune a jocului de bingo este un amestec de 75 de bingo cu 75 de minge online și gratuit de 90 de bingo cu jocuri online și este cunoscută și sub numele de obturator de bingo online. Fiecare carte de bingo a acestui joc gratuit de bingo online are 4 rânduri și 4 coloane cu 16 numere alese la întâmplare. Fiecare coloană este de obicei colorată într-o culoare diferită (roșu, galben, albastru și argint) pentru a ajuta jucătorul în identificarea numerelor. În timp ce majoritatea cazinourilor online vor necesita o casă completă pentru a câștiga jocul, există și câteva modele câștigătoare disponibile pentru jucători: bingo în diagonală, bingo vertical, bingo orizontal, patru colțuri și așa mai departe.

Jucați Team Bingo online

Online Team Bingo gratuit este un exemplu excelent de cel mai jucat joc de bingo fără depozit fără semn , care a fost dezvoltat pentru a recrea mediul social al sălilor de bingo. Team Bingo a fost dezvoltat pentru a permite jucătorilor să formeze o echipă și să se alăture prietenilor lor într-o competiție împotriva altor echipe. Ultimele dezvoltări de software permit crearea unui mediu social unic similar cu mediul de joc al sălilor de bingo pe teren. Regulile jocului online gratuit de bingo Team Bingo pot varia în funcție de furnizorul de software, dar în general, conceptul este similar peste tot. Ori de câte ori un jucător din echipă înscrie un bingo, câștigul este înregistrat și toate câștigurile sunt însumate la sfârșitul lunii. Cea mai bună echipă primește premiul sau premiul.

Origini ale jocului de bingo

Deși originile exacte ale acestui joc interesant nu sunt cunoscute, este un fapt dovedit că bingo a copiat formatul de joc dintr-o loterie, care a fost destul de populară în Italia în anii 1500. Întrucât acest joc de loto a fost atât de favorizat de italieni la acea vreme, iar în 1530 a devenit Loteria Națională oficială a Italiei. De atunci, acest joc rămâne unul dintre cele mai populare tipuri de divertisment din Italia, aducând milioane de euro la bugetele de la toate nivelurile. Având în vedere popularitatea jocului, a fost o chestiune de timp înainte ca jocul de bingo să devină popular în Franța, Germania și Marea Britanie.

Bingo în Statele Unite

Când imigranții au dus jocul în SUA, acesta a fost oferit ca un divertisment oferit de carnavalele și târgurile care călătoresc. Un vânzător de călătorii Edwin Lowe, în 1929, se afla la un carnaval din afara Atlantei și a dat peste acest joc, care se numea Beano, deoarece numerele de pe cartela de bingo erau acoperite cu fasolea. După cum spune legenda că unul dintre jucători a strigat Bingo în locul lui Beano, și astfel s-a născut numele noului joc. Lowe a decis să fabrice jocul și a intrat în producție după ce Lowe s-a întâlnit cu preotul care i-a spus că acest joc poate fi folosit pentru a strânge fondurile pentru biserică. În cele din urmă, jocul a devenit atât de popular încât a trecut de la biserici și organizații de caritate la cazinourile terestre și sălile de bingo.

Evoluția bingo-ului online

Cercetătorii sugerează că unul dintre primele jocuri de bingo apărute online a fost Bingo Zone, urmat de Bingo Blitz la mijlocul anilor ’90. În prezent, industria de bingo online are la fel de succes ca oricând și continuă să se îmbunătățească constant. Companiile de software cheltuiesc milioane pentru a dezvolta un divertisment online mai realist și mai plăcut pentru toți fanii bingo. Astfel, fanii de bingo se pot aștepta ca jocurile de bingo și mai interesante să fie aduse online în viitorul apropiat. Jocuri gratuite de bingo online sunt oferite pe numeroase site-uri web. Cu toate acestea, doar puține dintre acestea îți oferă bingo absolut gratuit, fără a fi necesară înregistrarea detaliilor tale private.